به گزارش میانخبر، حسین نجفزاده صبح امروز در نشست مطبوعاتی با جمعی از اصحاب رسانه در اردبیل اظهار کرد: این تعداد پرونده ورودی و رسیدگی شده حدود 2.3 درصد پروندههای مختومه کل کشور را تشکیل میدهد.
وی بیان کرد: از این تعداد پرونده 440 فقره در بخش کالا و خدمات ، هزار و 150 فقره در بخش بهداشت، دارو و درمان و دامپزشکی و 536 فقره نیز مربوط به قاچاق کالا و ارز بوده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل گفت: در نیمه اول امسال بیش از 5 هزار و 730 فقره پرونده وارد شعب تعزیرات حکومتی شده است که رسیدگی به آنها در اولویت قرار گرفته است.
نجفزاده تصریح کرد: در حوزه کالا و خدمات در مجموع متخلفان به 16 میلیارد ریال در حوزه بهداشت و درمان و دامپزشکی یک میلیارد و 800 میلیون ریال و در حوزه قاچاق کالا و ارز به 43 میلیارد ریال محکوم شدند.
وی عنوان کرد: در کنار جرایم نقدی مجازاتهای غیرنقدی نیز تعیین شده است که شامل ضبط کلیه کالاهای مکشوفه به نفع دولت و تعطیلی موسسات غیرمجاز بوده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل به برخی کشفیات اخیر در حوزه کالا و خدمات اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه در بازار تورم چندانی را شاهد نیستیم و جز دو سه قلم کالا به مانند برنج افزایش قیمت نسبی اتفاق افتاده است تعزیرات حکومتی بیشترین فعالیت را در حوزه بهداشت، دارو و درمان داشته تا با تشدید گشتهای مشترک سیار با همکاری سایر دستگاهها سعی کرده است در این بخش با جمعآوری کالاهایی که با سلامت مردم در ارتباط بوده است بتواند عملکرد مناسبی را انجام دهد.
نجفزاده عمده این کالاهای تقلبی را مربوط به لوازم آرایشی و بهداشتی و مواد خوردنی و آشامیدنی خارجی اعلام کرد و افزود: ما با تشدید بازرسیها و نظارتها تلاش کردیم تا اقدامات مناسبی در این حوزه اتفاق بیفتد.
وی ضرورت فرهنگسازی در بین مردم و تغییر ذائقه مردم را در این حوزه برای استفاده از کالاها و خدمات ارائه شده استاندارد و باکیفیت یادآور شد و گفت: گاه مصرف برخی از کالاها به شکل سنتی نظیر بستنی و آب میوه و همچنین استفاده از جوش شیرین و سایر مواد افزودنی در نانواییها دغدغهها و نگرانیهای حوزه سلامت مردم است که به نظر میرسد باید در این بخش یک فکر اساسی انجام شود.
منبع : فارس