• آخرین اخبار
  • پربیننده ترین اخبار
موقعیت صفحه دوم سمت راست
آخرین اخبار

کد خبر : 24762 - تاریخ انتشار : دوشنبه 20 دی 1395 - ساعت: 10:50

چاپ

افزایش شصت درصدی تولید مرغ سبز در هرمزگان


تولید مرغ سبز در شهرستان بستک قطب تولید مرغ هرمزگان ، شصت درصد افزایش داشته است .

به گزارش میانخبر، معاون جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: امسال نزدیک 500 تن تن مرغ سبز در بستک تولید شده است.

سعدالله رحمانی افزود: افزایش واحد های مرغداری، علت افزایش تولید است.

وی گفت: شهرستان بستک با ظرفیت تولید بیش از دو میلیون و سیصد هزار قطعه جوجه، و ورود سالانه بیش از پانزده هزار تن گوشت سفید به بازار ، قطب تولید گوشت سفید در هرمزگان است.

معاون جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: در سه واحد از مرغداری های شهرستان بستک با ظرفیت دوره ای هفتاد و سه هزار قطعه ، مرغ سبز پرورش می دهند.

استفاده نکردن از آنتی بیوتیک، کاهش چربی و ضایعات، کاهش مدت دوره پرورش و کاهش هزینه های تولید از مزایای پرورش مرغ سبز است.

رحمانی افزود: گوشت سفید تولید شده علاوه بر مصرف هرمزگان ، به استان فارس هم فرستاده می شود.


منبع : بلاغ

مطالب مرتبط با : افزایش شصت درصدی تولید مرغ سبز در هرمزگان
دیدگاه شما در مورد : افزایش شصت درصدی تولید مرغ سبز در هرمزگان

افزایش شصت درصدی تولید مرغ سبز در هرمزگان تغییر کد

موقعیت صفحه دوم سمت چپ