به گزارش میانخبر، معصومه آرامون دهیار روستای شهریارکنده دارای مدرک لیسانس، اولین و تنها زن دهیار شهرستان میاندورود با حضور در دفتر پایگاه خبری میانخبر پیرامون فعالیتهای خود در این سمت و واکنش مردم به دهیار بودن یک زن مطالبی را بیان کرد.
آرامون با بیان اینکه روستای شهریارکنده دارای 570 خانوار و یک هزار و 700 نفر جمعیت در مجاورت فرودگاه بینالمللی دشت ناز در شهرستان میاندورود قرار دارد، اظهار کرد: این روستا 80 هکتار باغ، 60 هکتار شالیزاری و 30 هکتار خشکزاری دارد و شغل اکثر مردم کشاورزی است.
وی درباره اقدامات انجام شده دهیاری در دوره چهارم شورای اسلامی بیان کرد: ساخت ساختمان دهیاری، ساخت خانه عالم، خرید 50 سطل زباله مکانیزه، ماشین آتشنشانی ایسوزو، ایجاد فضای سبز در کنار جاده اصلی و کاشت درخت نارنج، نصب وسایل ورزشی، تعویض و نصب ترانس برق، آسفالت کوچه دانش، جدول کشی خیابان ثنائیپور، خرید و نصب پرچم ایران و دهیاری در حاشیه جاده، ساخت و نصب عکس شهدا در وسط بلوار و زیرسازی جاده بین مزارع از جمله اقدامات دهیاری بوده است.
دهیار روستای شهریارکنده، خاطرنشان کرد: برای تامین امنیت مردم چهار دوربین مداربسته در روستا نصب کردیم.
آرامون درباره مشکلات روستا، گفت: چندین سال است که اعتباری برای بازگشایی جاده اصلی نگرفتیم به همین دلیل در اجرا طرح هادی و بازگشایی جاده مشکل داریم همچنین جابهجایی تیرهای قدیمی 20 کیلو ولت فشار قوی که از سه راه اسلامآباد تا چهارراه فرودگاه قرار که برای مردم ضرر دارد و هم باعث جلوگیری از ساخت و ساز میشود از جمله مهمترین مشکل ما است که برای حل آن قولهای زیادی دادند اما انجام نشد.
وی به مشکل مردم در ساخت در حریم راهها اشاره کرد و گفت: مردم چند سال است در فاصله 5/23 متر جاده پروانه گرفتند و خانه ساختند اما امروز میگویند در فاصله 5/32 متر باید بسازید که اگر این کار را انجام دهند با وجود تیرهای فشارقوی دیگر برای مردم زمین نمیماند که امکان ساخت داشته باشند.
دهیار روستای شهریار کنده میاندورود با تاکید بر اینکه سیستم آب شرب ما کاملا بروز است و 90 درصد لوله کشی آب شرب محل تعویض شده و دستگاه کلرزنی هم داریم، تصریح کرد: 2 چاه آب داریم که از چاه دوم در تابستان و در زمان اوج مصرف استفاده میکنیم.
آرامون بازنگری طرح هادی را یکی از ضروریات این روستا دانست و ادامه داد: این طرح برای 13 سال گذشته است در صورتی که طرح هادی باید هر 10 سال بازنگری شود به همین دلیل امروز نیاز است با بازنگری طرح هادی بعضی نقاط به بافت اضافه شود و عرض معابر بعضی جادهها کمتر شود.
وی همچنین اظهار کرد: حد و مرز روستای ما مشخص نیست و نمیدانیم باید پروانه ساخت در بعضی نقاط را اسلامآباد بدهد یا شهریارکنده.
آرامون با اشاره به قرار داشتن این روستا در مجاورت فرودگاه، بیان کرد: مشکلات و سروصداهای فرودگاه ما را اذیت میکند و در مقابل نه کمکی میکنند و نه همکاری با ما دارند.
وی افزود: فرودگاه قصد خریداری ضلع غربی روستا را دارد البته هنوز اقدامی انجام نداند به همین دلیل نمیدانیم باید در ساخت و ساز این منطقه بازنگری کنیم یا نه.
آرامون با بیان اینکه نزدیک به 7 سال دهیار روستای شهریارکنده است، خاطرنشان کرد: اوایل برایم سخت بود اما امروز عادت کردم.
وی با اشاره به اینکه نزدیک به 80 دهیار زن در استان داریم، درباره برخورد مردم نسبت به دهیار زن، گفت: بسیاری از مردم تعجب میکردند و چندین بار اتفاق افتاد که گفتند فکر نمیکردیم دهیار خانم داشته باشیم.
آرامون با بیان اینکه در بعضی مواقع بهدلیل اینکه زن هستم کارم را در ادارات زودتر انجام میدهند، تصریح کرد: بانوان مستعد و توانمند زیادی در شهرستان و استان وجود دارند که میتوانند مسئولیتهای این چنینی را برعهده بگیرند به همین دلیل باید بانوان اعتماد به نفس بیشتری داشته و به توانمندی خود اعتماد داشته باشند.
معصومه آرامون دهیار روستای شهریارکنده میاندورود در پایان با تشکر از اعتماد شورای اسلامی این روستا، از همه کسانی که در پیشبرد برنامههای دهیاری کمک میکنند تشکر کرد.