• آخرین اخبار
  • پربیننده ترین اخبار
موقعیت صفحه دوم سمت راست
اخبار

کد خبر : 32760 - تاریخ انتشار : یکشنبه 10 اردیبهشت 1402 - ساعت: 12:44

چاپ
تولید و چرخش سرمایه از مهمترین اساس هر حکومتی است/ اعتقاد داشتن و یا نداشتن به کالای ایرانی یک جو روانی است

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میاندورود:

تولید و چرخش سرمایه از مهمترین اساس هر حکومتی است/ اعتقاد داشتن و یا نداشتن به کالای ایرانی یک جو روانی است


فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میاندورود گفت: اعتقاد داشتن و یا نداشتن به کالای ایرانی یک جو روانی است و این اکثرا به واسطه عدم انجام تبلیغ خلاقانه و مناسب و یا بسته بندی کالا است.

به گزارش میانخبر، به مناسبت هفته کار و کارگر رئیس اداره کار، تامین اجتماعی، مدیران و روسای کارخانه‌ها و شرکت‌ها، نماینده کارگران با حضور در سپاه میاندورود با فرمانده سپاه میاندورود دیدار کردند.

جواد کردان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میاندورود در این دیدار با بیان اینکه بیش از 200 آیه و 800 حدیث در مورد کار و کارگر داریم، اظهار کرد: دین اسلام نیز به کار و مبحث اقتصاد توجه ویژه‌ایی در این آیات و احادیث دارد.

کردان افزود: فرد مومنی که از راه حلال سرمایه بیشتری کسب کرده است قطعا این سرمایه در تولید کشور و همچنین ایجاد اشتغال تاثیرگذار است و به نظام، دولت و انسانیت کمک بیشتری کرده است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اساس هر حکومتی تولید و چرخش سرمایه است و هر تولیدکننده‌ایی که در چارچوب قانون، بیشتر تولید و نیاز کشور را تامین می‌کند ارزشمندتر است.

کردان با اشاره به فعالیت بعضی از بنگاه‌های اقتضادی در معرفی محصول خود از طریق تبلیغات، بیان کرد: در زمینه تولید باید به روز باشیم و براساس نیاز جامعه تولید انجام شود اگر نیازسنجی نکنیم و یا در تبلیغات محصول و همچنین بسته بندی آن خوب عمل نکنیم شاهد آن خواهیم بود که مردم اجناس بی‌کیفیت خارجی را به کالای باکیفیت ایرانی ترجیح می‌دهند.

وی تاکید کرد: اعتقاد داشتن و یا نداشتن به کالای ایرانی یک جو روانی است و این اکثرا به واسطه عدم انجام تبلیغ خلاقانه و مناسب و یا بسته بندی کالا است.

کردان در پایان گفت: در جنگ اقتصادی محل نبرد جنگ کف شرکت‌ها و کارخانه‌ها در حوزه تولید می‌باشد و این سنگر جزو سنگرهای بسیار مهم حرکت انقلاب اسلامی می‌باشد.



مطالب مرتبط با : تولید و چرخش سرمایه از مهمترین اساس هر حکومتی است/ اعتقاد داشتن و یا نداشتن به کالای ایرانی یک جو روانی است
دیدگاه شما در مورد : تولید و چرخش سرمایه از مهمترین اساس هر حکومتی است/ اعتقاد داشتن و یا نداشتن به کالای ایرانی یک جو روانی است

تولید و چرخش سرمایه از مهمترین اساس هر حکومتی است/ اعتقاد داشتن و یا نداشتن به کالای ایرانی یک جو روانی است تغییر کد

موقعیت صفحه دوم سمت چپ