• آخرین اخبار
  • پربیننده ترین اخبار
موقعیت صفحه دوم سمت راست
آخرین اخبار

کد خبر : 33111 - تاریخ انتشار : شنبه 11 شهریور 1402 - ساعت: 13:16

چاپ
پرداخت ۱۰۵ میلیارد ریال تسهیلات خرید ادوات به کشاورزان میاندورودی

مدیر اجهاد کشاورزی میاندورود در گفت‌وگو با میانخبر:

پرداخت ۱۰۵ میلیارد ریال تسهیلات خرید ادوات به کشاورزان میاندورودی


مدیر جهاد کشاورزی میاندورود از پرداخت ۱۰۵ میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان این شهرستان برای خرید ادوات کشاورزی خبر داد.
<br><br>
<br><br>

محمدباقر اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار میانخبر گفت: اداره جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود به کشاورزان این شهرستان ۱۰۵ میلیارد تسهیلات بانکی جهت خرید ماشین‌آلات پرداخت کرده که در دولت سیزدهم تا اکنون ۵۳ دستگاه خریداری شده است.

وی به اجرای پروژه‌های عمرانی اشاره کرد و افزود: در دولت سیزدهم پروژه‌های عمرانی شامل تامین آب، شن‌ریزی جاده‌های بین مزارع، مرمت و بهسازی آب‌بندان به ارزش ۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در میاندورود صورت گرفته است.

وی از کسب رتبه اول استانی میاندورود از کشت کلزا خبر داد و گفت: شهرستان میاندورود در دولت سیزدهم رتبه اول استان مازندران را از حوزه تولید کلزار کسب کرد که ۲ هزار و ۸۷۵ تن خرید تضمینی شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود بیان کرد: کالاهای اساسی تنظیم بازاری میزان ۳۴۱ تن شامل مرغ ، گوشت، شکر در میاندورود توزیع شده است.



مطالب مرتبط با : پرداخت ۱۰۵ میلیارد ریال تسهیلات خرید ادوات به کشاورزان میاندورودی
دیدگاه شما در مورد : پرداخت ۱۰۵ میلیارد ریال تسهیلات خرید ادوات به کشاورزان میاندورودی

پرداخت ۱۰۵ میلیارد ریال تسهیلات خرید ادوات به کشاورزان میاندورودی تغییر کد

موقعیت صفحه دوم سمت چپ