به گزارش میانخبر ، سیده معصومه موسوی اهل روستای بزمین آباد میاندورود است، وی دوران ابتدایی را با وجود مشکلات ناشنوایی و نبود امکانات مناسب، در شهرستان نکاء، سورک و مدرسه باغچه بان بادله گذراند و دوره راهنمایی و دبیرستان را به مدت 6 سال درشهرستان آمل، خوابگاه شبانه روزی امام رضا (ع) ویژه معلولین سپری کرده است.
حمایت خانواده و علاقه فراوانش به کسب علم، او را بر آن داشت تا بیش از پیش توجه خود را به کسب علم معطوف کند و از زمان کودکی علاقه خاصی به کارهای هنری داشت و این ذوق و استعدادش سبب شد در رشته طراحی لباس در دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر مشغول به ادامه تحصیل شود.
وی معتقد است هیچگاه معلولیتش منجر به گوشه گیری و ادامه ندادن تحصیلاتش نشده است و همیشه سعی بر آن داشت به بهترین شکل در رسیدن به اهدافش تلاش کند.
موسوی انگیزه اش را در برای ادامه تحصیل در کسب علم و دانش، بالا رفتن سطح علم و دانش، فرد موثر واقع شدن و یافتن شغل مناسب دانست.
وی در ادامه افزود: افراد ناشنوا نباید به خاطر مشکلی که دارند خود را از دیگران و افراد سالم دور نگه دارند، باید به جامعه بروند و با تلاش و کوشش و پشتکار به هدف های والای خود برسند.
موسوی درباره رضایت مندی از سطح امکانات مورد نظر در جامعه، گفت: هنوز آنطور باید و شاید به مشکلات معلولین و همچنین ناشنوایان رسیدگی نمی شود و گاهی نگاه جامعه به افراد معلول، نگاهی دلسوزانه و ترحمبرانگیز است، در صورتی که بسیارند معلولینی که از قدرت و استعداد بالایی برخوردار هستند.
وی مشکل اصلی ناشنوایان در جامعه را معظل بیکاری و به سختی ارتباط برقرار کردن با افراد جامعه دانست و گفت: فرد ناشنوا برای تحصیل در دانشگاه های عادی رنج و زحمت های زیادی را متحمل می شوند و گاهی هیچ امیدی برای اشتغال در رشته مورد نظر خود را ندارند، موضوعی که گریبان گیر همه افراد جامعه بخصوص معلولین نیز است.
موسوی عامل موفقیت خود را یاری خداوند، کمک فراوان پدر و مادر، دلسوز بودن معلمان هر دوره ، پشت کار و تلاش خود می داند.